III Multipatent strik v/ Bettina Holmquist  (www.bettina-holmquist.dk)

Workshopbeskrivelse 

På denne workshop lærer vi den nye enkle, sjove og stærkt vanedannende teknik Multipatent, som Bettina har arbejdet intensivt med de seneste år. Når vi har lært teknikken, tager vi udgangspunkt i en af Bettinas opskrifter, og kommer godt i gang med et tørklædemønster og får tips til farvevalg, pæne kanter mm. Vi vil også lege lidt med mønsteret strikket i en kombination af garn i forskellige tykkelser.

Bliver der tid, og har du lyst, så kan du også lære at hækle et par af de kanter, som Bettina har brugt til nogle af sine tørklæder.

Bettina medbringer et udvalg af de mange sjaler, tørklæder og trøjer, som hun har strikket i mange forskellige slags garner, og der vil være mulighed for at købe trykte opskrifter samt spændende garnkits i farver, du måske ikke selv havde tænkt på at sætte sammen.

Deltagerne vil få opskriften, vi arbejder med (ens for alle) samt 20 % rabat på alle opskrifter i 7 dage efter workshoppen. Rabatkode udleveres på dagen.

Medbring strikkepinde nr. 3 1/2 og (reste)garn i en mørk og lys farve med rimelig stor kontrast og i samme tykkelse, samt noget tyndere eller tykkere (reste)garn. Desuden evt. en hæklenål nr. 3 eller 3 ½.

 

 

Webmaster Helle Larson
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk