Årsmøde i Brædstrup 2024

”Vejret kan man ikke klage nok over”, tågen hang tæt om ørerne det meste af weekenden, men indenfor var der godt humør og gang i pindene!

Efter indkvartering på Hotel Pejsegården fredag eftermiddag kunne man vælge mellem to værksteder for at lave hjemmelavede navneskilte, hos Maj kunne man dekorere hjerter med garnnøgler og mikro strikkepinde og hos Mette lavede man navneskilte ved genbrug af garnbanderoler og vikleteknik m.m.

Efter aftensmaden var der foredrag om ”Bæredygtigt Garn” ved Kenneth Weller fra Garnudsalg. dk

Lisbet Huusom havde en mindre udstilling af egne værker med strik på årsmødet (se mere i artiklen i nr3 2023) alle kunne slå et slag forbi mellem workshops og foredrag eller besøg på markedspladsen, hvor medlemmerne og lokale garnbutikker havde et udvalg af garner m.m. til salg. Der var mange fristelser, gl. strikkebøger, lækkert garn og gode strikkepinde.

Desuden havde Mette Sørensen medbragt ”et strikkemysterium i to dele”, som alle kunne strikke med på, resultatet blev afsløret lørdag aften.

Lørdag morgen var der fire forskellige workshops om formiddagen,” Reliefhækling” ved Lone Gissel, ”Slip maskerne fri” med Ruth Sørensen, ”Multipatent” ved Bettina Holmquist og strikkecafè ved Maj Mortensen. De samme workshops blev gentaget om eftermiddagen og ca. 16.30 blev Gavstriks generalforsamling afholdt, efterfulgt af bogauktion over foreningens anmeldereksemplarer af strikkebøger. Efter festmiddagen var der Strikkebanko med flotte sponsorgaver, fra bl.a. Tante Hanne, På Pinden og Gitte Gade, tak for dem! Heldigvis nåede vi også at synge sammen.

Heldigvis havde mange medlemmer strikket og medbragt et fødselsdagsflag til foreningen efter opskriften i bladet i anledningen af Gavstriks 30 års fødselsdag.

Søndag formiddag holdt Ruth Sørensen foredraget ”Det var en anden tid”, som satte gang i debatten og minderne og de gode historier fra ”en anden tid”. Dejligt med

engagement fra deltagerne, der kom mange fine refleksioner over udviklingen og hvordan tingene går i ring og bliver opfundet på ny.

Alle deltagere blev bedt om at tage gavstrikblade og foldere med sig hjem og dele information ud i eget lokalområde.

Efter ”en madpakke og en vand to go” sagde vi farvel og på gensyn til marts næste år.

For bestyrelsen

Agnete

Webmaster Helle Larson
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk